Over ons

Als organisatie zijn wij toegewijd aan onze kandidaten en partners, waarbij we ons richten op het bieden van hoogwaardige personeelsoplossingen en het handhaven van de hoogste kwaliteitsstandaarden.


Onze kernactiviteit is het vinden van oplossingen voor personeelsvraagstukken en we blijven ons voortdurend ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de uitdagingen en bedrijfsvoering van onze partners. In een arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, zijn we de ideale partner voor bedrijven die zich ook blijven ontwikkelen. Bij het aanbieden van grote aantallen kandidaten zorgen we er altijd voor dat onze kwaliteitsnormen niet in het gedrang komen.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid

Wij gaan altijd tot het uiterste en laten ons niet tegenhouden door uitdagingen. We denken simpel, zien kansen en grijpen ze aan om het onmogelijke te bereiken. Onze energie werkt aanstekelijk en inspireert professionals en werkgevers om ook het beste uit zichzelf te halen.

Samenwerking

Bij Flora People hebben we oog voor elkaar en staan we voor elkaar klaar. We geloven dat iedereen het beste uit zichzelf haalt als iedereen in zijn of haar kracht staat. We geven elkaar de ruimte om te groeien en ondersteunen elkaar waar nodig. Verschillen maken ons sterker en vormen een verrijking voor wat we kunnen bereiken.

Relevantie

We willen relevant zijn, bijblijven en vooroplopen. We verwachten van onze medewerkers en professionals dat ze zich continu ontwikkelen en willen bijdragen aan het maken van impact. Dit doen we niet om een erfenis achter te laten, maar omdat we willen evolueren tot de beste versie van onszelf. We willen inspireren, motiveren en vooral vooroplopen.

Intuïtie 

Bij Flora People hebben we oog voor karakter en kijken we verder dan alleen feiten en cijfers. We durven te vertrouwen op ons buikgevoel en zijn geïnteresseerd in het totale plaatje. Persoonlijke motivatie en vertrouwen zijn essentieel. Als het plaatje klopt, gaan we er helemaal voor en geven we elkaar het voordeel van de twijfel.

Toegevoegde waarde

Het toevoegen van waarde zit in ons DNA. Of het nu gaat om onze professionals, diensten of werkzaamheden bij onze opdrachtgevers: we streven er altijd naar om meer te doen en meer te bereiken. Persoonlijke aandacht is hierbij essentieel. We zijn voortdurend bezig met het toevoegen van waarde aan onze relaties.

Wat kan je van ons verwachten?

1. Intakegesprek: In het eerste stadium van het proces hebben we een intakegesprek met onze opdrachtgever om een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken van de ideale kandidaat. We willen graag weten welke functie je wilt invullen, welke verantwoordelijkheden daarbij horen en welk type persoonlijkheid het beste bij jouw organisatie past.


2. Voorstellen van kandidaten: Op basis van het intakegesprek gaan we op zoek naar geschikte kandidaten voor de vacature. Wanneer we kandidaten hebben gevonden die aan de gestelde eisen voldoen, stellen we deze aan jou voor.

3. Kennismakingsgesprek: Als jij geïnteresseerd bent in een kandidaat, nodigen we deze uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt bij ons op kantoor plaats, waar we de kandidaat uitgebreid spreken over zijn of haar kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid.


4. Succesvolle match: Wanneer er een succesvolle match is tussen een kandidaat en jouw organisatie, maken we de arbeidsvoorwaarden definitief en zorgen we ervoor dat de kandidaat bij jou in dienst treedt.

5. Begeleiding (na-zorg): Nadat de kandidaat is geplaatst, houden we contact met zowel de kandidaat als de opdrachtgever om te zien hoe het gaat. We zorgen voor de nodige begeleiding om ervoor te zorgen dat de kandidaat zich snel thuis voelt binnen de organisatie en de verwachtingen waarmaakt. Wij zijn er altijd voor jou en de kandidaat, ook als er zich eventuele problemen voordoen.

Samenwerken?

De hulp die Flora People biedt, is gericht op het vinden van de juiste professionals die bijdragen aan deze waardevolle organisaties. Wij begrijpen dat het vinden van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel een uitdaging kan zijn, vooral in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Daarom ontzorgen wij onze partners volledig in het proces van werving en selectie, detachering, uitzending en zzp-bemiddeling. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel de juiste kandidaat te vinden die past bij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Op deze manier dragen wij bij aan het blijven waarborgen van de kwaliteit van organisaties in ons land.

unsplash